Nyomtatás

Kaporszezon van, s ahhoz kell valami. Lehetett volna csusza is, mert az is nagyon finom, de cukkini is volt otthon, gy ez lett.
Egyszer?, gyors vacsora.

Tszta:
2 dl vz
30-40 dkg teljes ki?rls? liszt,
1 ek zsr,
s,
kapor (igen, a tsztba is)
szdabikarbna

Tetejre:
juhtr,
kefir,
kapor,
cukkini

Bekapcsolom a st?t 200 fokra, majd a tszthoz a hozzvalkat sszegyrom. Megformzom s mehet is a st?be. Kb. 15-20 percig el?stm, hogy a tr ne ztassa el. A cukkinit leszom, hogy levet eresszen, majd a trt a kefirrel, kaporral sszekeverem. Megkenem a tsztt a trval, rrakom a lecspgtetett cukkinit, majd mehet vissza, szintn kb. 20-25 percre, hogy megpiruljon.