Elkszlt a savany kposzta, aminek ksztsr?l itt rtam: http://www.gaiaalapitvany.hu/oekopraktikak/finomsagok/48-oekopraktikak.
S?t, ha nagyon ?szinte akarok lenni, mr meg is ettk s bent pihen a kcsgben a kvetkez? adag. Egy rszt nyersen megettk, a msik rszb?l pedig ez a szkely kposzta jelleg? tel lett.

Azrt csak jelleg?, mert kerlt bele fstlt is s apr gombckk. Mindent sszeszedtem amit a mlyh?t?ben talltam s ebbe bele lehetett rakni. Szerintem ez is egy olyan tel aminek csak a fantzink szabhat hatrokat.

Az elksztssel nem sokat bajldtam. Nem szoktam dinsztelni a hagymt, kln prkltet f?zni. gyis sszef? az alatt a 2-3 ra alatt, amg a st?ben van. Szpen rtegesen mindent egybe belerakok az ednybe. Ehhez egy mzas kermiaednyt szoktam hasznlni, aminek fedele is van. A rtegek nlam a kvetkez?kppen nztek ki. Alulra kerlt a savany kposzta, r egy kis rizs, oldalas, kockra vgott sonka, egy nagy sonkacsont, a gombckk, megint rizs, s kposzta. A hs rtegre raktam a f?szereket. ?rlt paprika, kmnymag, bors, vegamix, zzott foghagyma. Felntttem vzzel s ment is a st?be. St nem raktam bele, mert a fstlt s a kposzta is ss volt. Ks?bb sem ignyelte, s?t...

Nagyon gyorsan elfogyott. :-)