Építkezés az ökofaluban I. rész

Nyomtatás
PDF


Aki azt hiszi, hogy természetes, emberbarát anyagokból építkezni csak döntés kérdése, annak csak részben van igaza. Nagyon elszántnak, sok időre és pénzre van ahhoz szükség, hogy ez valóban az legyen. Elszántnak az akadályokon való átjutáshoz, időnek felkutatni az anyagokat, szakembereket, akik még emlékeznek a hagyományos építési módokra és pénzre, mert ezekből az anyagokból építkezni nem olcsó, viszont drága. Pontosabban, vagy idő vagy pénz, de a legjobb ha mindkettő van...  De kezdem inkább az elején.

Bővebben...

S van még kádár aki oktatna...

Nyomtatás
PDF

Tegnapi cikkünk kapcsán http://www.gaiaalapitvany.hu/oekopraktikak/nem-csak-ferfiaknak/99-van-meg-aki-kadarnak-tanulna levelet kaptam a Németh Kádárműhely vezetőjétől Németh Gábortól, aki elmondta, hogy az országban több helyen is van kádár-képzés. Sőt a kádárok Egyesületbe is tömörülnek. Tehát aki ezt a szakmát választaná bőséges információt kaphat

Bővebben...

Van még aki kádárnak tanulna...

Nyomtatás
PDF

Kedves Olvasó!

Az imént kaptuk ezt a levelet, egy 21 éves családapától, aki 16 éves kora óta kádárnak szeretne tanulni.

Bővebben...

FIAN - GAIA Kampány az éhezés ellen

Hungry for justice
Igazságra éhezve
Olyan világért küzdünk, ahol ismeretlen az éhezés, és ahol mindenki maradéktalanul érvényesítheti emberi jogait, ezen belül is az élelemhez való jogát.
Bővebben...

Kapcsolat elérhetőség

GAIA Alapítvány

2193 Galgahévíz, Fő út 83.
Telefon: +36 28 591 610
Fax: +36 28 591 611
gaia@gaiaalapitvany.hu

Login