Kedves Olvas!

Az imnt kaptuk ezt a levelet, egy 21 ves csaldaptl, aki 16 ves kora ta kdrnak szeretne tanulni.

"Idn jbl jelentkeztem a kdr kpzsre, de mg legalbb 7 embert ssze kne szednem kis haznkban arra, hogy ezt a nehz kenyrkereseti lehet?sget vlassza. (gy indtjk csak el a kpzst.) Ezrt gondoltam nkre, hogy maguk szvkn viselik a magyar borszat gyt, mely egyfel?l a j hazai hordn nyugszik. Krni szeretnm nket arra, hogy ezt a levelet juttassk tovbb olyan ismer?sknek akik mutatnnak hajlandsgot eme nemes mestersgre. (Vagy kigett m?vszeknek akik vltozst keresnek letkben.) Jliusban kezd?dik, '14 jliusig tart. 175E Ft, plusz vizsgadj plusz anyag kltsg. Nem nappali hanem esti htvgi, a kpzs. A legnehezebb, hogy Bkscsabn lesz. Annyit tudok mondani, hogyha lesznek Budapestiek autval tudom vllalni a leutaztatsukat. Ngy f?t rajtam kvl."

Itt a jelentkezsi lap: https://spreadsheets.google.com/embeddedform?formkey=dDBwLXRwUjRQRVRveExlNS0wX2ZqV3c6MA
Itt az iskola: http://www.bmne.hu/

U.i.: Itt van egy kis vides szsszenet:
- http://www.youtube.com/watch?v=J4TBZ0YreH8&feature=related
- http://www.promontortv.hu/archivum/20080115_1