Pipere

Ha ég a napmelegtől…

Nyomtatás
PDF

Na, nem a kopár szik sarja, hanem a bőrünk. Ezt a krémet egy extrém tesztnek vetettük alá, méghozzá a tengerparton déli 12 órakor történt elalvás és totális leégés után.

Bővebben...

Borotvakrém

Nyomtatás
PDF

Ma reggel készült, mert hát mikor fogyjon el, ha nem éppen 40 fokban...

Egyébként, gyors és egyszerű, a hűtőben nagyon sokáig eláll. A férjem évek óta használja, és én is időnként. :-)

Bővebben...

A Galgaszappany - 100% magyar

Nyomtatás
PDF

Előző cikkemben az illatos szappanokról írtam. Ők „előkelő” kókuszvajból, olíva olajból készültek, melyek finoman táplálják a bőrt, természetesek és remek tisztálkodó szer válik belőlük. Érdekes, hogy az interneten fellelhető alapreceptek ezekkel az összetevőkkel dolgoznak. Mint örök kísérletező és helyi termék-függő kigondoltam, a 100% magyar szappan tervét.  Hana és Szofi voltak segítségemre a fejlesztésben így büszkén mutathatom be előző részünk főszereplőjének vidéki testvérkéjét a Galgaszappanyt.

Bővebben...

Illatos szappanok

Nyomtatás
PDF

„Egyszerű eszközökkel tartalmas célokért” nálunk ez a családi szlogen, s gyakorlatilag mindenre elmondható. Nincs ez másként a szappanhasználattal sem, ha abból indulunk ki, hogy akár tiszta vízzel is lehet(ne) mosakodni. Sajnos azonban a környezetünk túlságosan szennyezett, nem tudunk kellően megtisztulni, szükség van kiegészítő szerekre. Én a szappant ajánlom. S hogy miért? Az sem titok…

Bővebben...

FIAN - GAIA Kampány az éhezés ellen

Hungry for justice
Igazságra éhezve
Olyan világért küzdünk, ahol ismeretlen az éhezés, és ahol mindenki maradéktalanul érvényesítheti emberi jogait, ezen belül is az élelemhez való jogát.
Bővebben...

Kapcsolat elérhetőség

GAIA Alapítvány

2193 Galgahévíz, Fő út 83.
Telefon: +36 28 591 610
Fax: +36 28 591 611
gaia@gaiaalapitvany.hu

Login