Na, nem a kopr szik sarja, hanem a b?rnk. Ezt a krmet egy extrm tesztnek vetettk al, mghozz a tengerparton dli 12 rakor trtnt elalvs s totlis legs utn.

Torri Superiore kofaluban, Olaszorszgban http://www.torri-superiore.org/index.php?s=home&p=benvenuto&l=en tltttk szabadsgunkat, s vendgltnk Lucilla, akit ezrt s ett?l fggetlenl is mltn nevezhetnk tndr-keresztanynak (tbbek kztt a szappanksztst is t?le tanultam), megltva a komoly gsi srlst azonnal szaladt, s els?seglyt nyjtott ezzel a krmmel:

Napgs elleni krm

Hozzvalk:

100 gr orbncf?olaj

30 gr mhviasz

50 csepp levendulaolaj

A mhviaszt vzg?z felett felolvasztjuk, majd a t?zr?l levve belentjk az orbncf? olajat, belecsepegtetjk a levendula olajat s botmixerrel sszedolgozzuk. rdemes mg melegen vegbe, tlteni, a mhviasz miatt hamar visszadermed.

Az orbncf? s a levendula nyugtat, valamint a mhviasz b?rtpll hatsa miatt remekl regenerlja az gett, hzd b?rt. Szpen megnyugszik, enyhl a fjdalom s nem is hmlik le. Fontos, hogy jszakra kenjk fel, s ne menjnk a napra kzvetlenl hasznlat utn.