A Gaia Hotel s tterem bartsgos krnyezetben, csaldias kiszolglssal, szold raival s kivl fekvsvel j pihen?hely a krnykre ltogatk szmra. Egsz vben kb. 40 f? befogadsra alkalmas ttermnk, tavasztl-?szig pedig az akr 250 f? befogadsra is alkalmas kerthelyisg ll rendelkezsre eskv?k, leny-, s legnybcsk, keresztel?k, szletsnapok, barti rendezvnyek lebonyoltsra.

• tterem befogadkpessge: 40+ 30+ 250 f?
  • A hotel fr?helyeinek szma: 35 gy
  • Szobk szma: 14 (2-3-4 gyas elosztsban), minden szoba frd?szobval van elltva, a legtbb szoba ptgyazhat, TV igny szerint elhelyezhet?.

Szolgltatsok:

• Konferencia terem
    A 30 f? szmra knyelmes, projeketorral, szmtgppel, flipcharttal, felszerelt konferenciaterem biztost kivl lehet?sget oktatsok, tanfolyamok szervezsre, illetve trningek rendezsre (melyhez kivl outdoor, helyszneket s lehet?sgeket knlunk) de ms esemnyek klntermeknt is szolglhat.
  • tterem, kerthelyisg
    ttermnkben a hagyomnyos magyar s Galga-menti konyha zei mellett az ide ltogatknak lehet?sgk van belekstolni a helyi BIOfarmrl szrmaz alapanyagokbl kszlt telekbe is, el?zetes egyeztets alapjn.

Programlehet?sgek

• Galgafarm Els? Magyar Organikus Mez?gazdasgi Hangya Szvetkezet, a Gaia kolgia s Vidkfejlesztsi Alaptvny valamint a Galgahvzi kofalu egsz vben, minden hnap els? vasrnapjn dlel?tt 10 rtl ltogathat. A BELPS INGYENES!
  • rdekl?djn kapcsold programjainkrl! A bemutat ideje alatt s dlutn: llatsimogats, textilmzeum ltogats, biotermk kstols, vsrls.
  • El?zetesen meghirdetett programok: (nem minden alkalommal!) Pl. kenyrdagaszts, gygynvnyismeret, npi jtkok, el?adsok

Megkzelthet?sg

• Autval az M3 autplyrl vagy a 3-as trl a bagi lehajtnl Tura irnyba kell lehajtani. Bagon s Hvzgyrkn t jutunk el Galgahvzre, a F? t 83. szmhoz.
  • Autbusszal a Bag-Tura irnyba kzleked? jratokkal a Galgahvz - Kegyeleti Park megllnl kell leszllni, onnan mr csak pr mter a Hotel.
  • Vonattal a Budapest-Hatvan vonalon rhet? el. Galgahvzen kell leszllni, s kb. 20 perces stval lehet elrni a Hotelig.
Gaia Hotel s tterem 2193 Galgahvz F? t 83.

Felhvjuk szves figyelmt, hogy a gaia hotel s tterem csak id?szakosan zemel! Krjk, rdekl?djn elrhet?sgeinken, rendezvnyekkel, foglalssal kapcsolatban!

Tovbbi ltnivalk Galgahvzen:

• Szent Andrs remete szobra
    A Millenium vben, 2000-ben kszttette Szent Andrs remete szobrt Galgahvz Kzsg nkormnyzata. A fbl kszlt szobrot Galgahvz legszebb termszeti krnyezetben, a Szentandrsparton helyezte el. A millenniumi emlkm? egy 6,70 m fbl kszlt feszletb?l s 3,5 mteres, egy fbl faragott remete szoborbl ll. Az emlkm? Szilgyi Dezs?, galgahvzi szlets? fafarag munkja.

• Hvizi horgszt, horgszhely
    Kivl termszeti krnyezet, vgtelenl nyugodt krlmnyek s halban gazdag vzterlet vrja a horgszat szerelmeseit. A Bika t, a Galga-mente egyik legszebb horgsztava, kellemes pihen?hely. Pontyot, csukt s harcst is foghatnak az ide ltogat horgszok. A tbb mint 20 hektros, duzzasztott t a Galgamenti Faluszvetkezet fenntartsban m?kdik.

• Galgahvzi Helytrtneti Gy?jtemny
    A nprajzi rtkek bemutatsa, a hagyomny s a mlt zenetnek tadsa kiemelt figyelmet kap Galgahvzen. Tbbnyelv? informcis s httranyag enged kzelebb a trgyakhoz. A Galgahvzi Helytrtneti Gy?jtemnyt 2000-ben, a Millennium tiszteletre hozta ltre az nkormnyzat a hvzi lakosok adomnyaibl. Az egyszer?, de szpen berendezett kis emlkszoba hven tkrzik a rg s a kzelmlt hasznlati, viseleti s dszt? trgyait. A gy?jtemny nyitvatartsi ideje htkznap 8.00 s 16.00 ra kztt (lehet?leg bejelentkezs alapjn), htvgn kizrlag el?zetes bejelentkezs alapjn. A Gy?jtemny vrja az rdekl?d?ket s a nprajzkutatkat.
    Cm: Galgahvz, F? t 108. | Internet: www.galgaheviz.hu | Telefon szm: +36-28 460041

• Szent Mikls templom - Galgahvz
    Az 1673. vi Pongrc-fle trkpen lthat a falu temploma, mely Szent Mikls tiszteletre ajnlott kicsiny fatemplom volt, melyet a Trzsknyv szerint a XVIII. szzad elejn ptettek a hvek fillreib?l Makay Istvn irnytsval, aki az els? plbnos volt itt.

gkrte_logo_100Remek kirndulhelyek a kzelben

Gdll?i Dombvidk Tjvdelmi Krzet Gdll?-Mriabesny? bcsjrhely, Gdll? Kirlyi Kastly.

Tovbbi informcirt krjk, ltogasson el a partnernk a Gdll? Krnyki Regionlis Turisztikai Egyeslet honlapjra a http://www.gkrte.hu/ oldalra.