GAIA Hotel és Étterem

A Gaia Hotel és Étterem barátságos környezetben, családias kiszolgálással, szolíd áraival és kiváló fekvésével jó pihenőhely a környékre látogatók számára. Egész évben kb. 40 fő befogadására alkalmas éttermünk, tavasztól-őszig pedig az akár 250 fő befogadására is alkalmas kerthelyiség áll rendelkezésre esküvők, leány-, és legénybúcsúk, keresztelők, születésnapok, baráti rendezvények lebonyolítására.

• Étterem befogadóképessége: 40+ 30+ 250 fő
  • A hotel férőhelyeinek száma: 35 ágy
  • Szobák száma: 14 (2-3-4 ágyas elosztásban), minden szoba fürdőszobával van ellátva, a legtöbb szoba pótágyazható, TV igény szerint elhelyezhető.

Szolgáltatások:

• Konferencia terem
    A 30 fő számára kényelmes, projeketorral, számítógéppel, flipcharttal, felszerelt konferenciaterem biztosít kiváló lehetőséget oktatások, tanfolyamok szervezésére, illetve tréningek rendezésére (melyhez kiváló outdoor, helyszíneket és lehetőségeket kínálunk) de más események különtermeként is szolgálhat.
  • Étterem, kerthelyiség
    Éttermünkben a hagyományos magyar és Galga-menti konyha ízei mellett az ide látogatóknak lehetőségük van belekóstolni a helyi BIOfarmról származó alapanyagokból készült ételekbe is, előzetes egyeztetés alapján.

Programlehetőségek

• Galgafarm Első Magyar Organikus Mezőgazdasági Hangya Szövetkezet, a Gaia Ökológia és Vidékfejlesztési Alapítvány valamint a Galgahévízi Ökofalu egész évben, minden hónap első vasárnapján délelőtt 10 órától látogatható. A BELÉPÉS INGYENES!
  • Érdeklődjön kapcsolódó programjainkról! A bemutató ideje alatt és délután: állatsimogatás, textilmúzeum látogatás, biotermék kóstolás, vásárlás.
  • Előzetesen meghirdetett programok: (nem minden alkalommal!) Pl. kenyérdagasztás, gyógynövényismeret, népi játékok, előadások

Megközelíthetőség

• Autóval az M3 autópályáról vagy a 3-as útról a bagi lehajtónál Tura irányába kell lehajtani. Bagon és Hévízgyörkön át jutunk el Galgahévízre, a Fő út 83. számhoz.
  • Autóbusszal a Bag-Tura irányba közlekedő járatokkal a Galgahévíz - Kegyeleti Park megállónál kell leszállni, onnan már csak pár méter a Hotel.
  • Vonattal a Budapest-Hatvan vonalon érhető el. Galgahévízen kell leszállni, és kb. 20 perces sétával lehet elérni a Hotelig.
Gaia Hotel és Étterem 2193 Galgahévíz Fő út 83.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a gaia hotel és étterem  csak időszakosan üzemel!  Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken, rendezvényekkel, foglalással kapcsolatban!

További látnivalók Galgahévízen:

• Szent András remete szobra
    A Millenium évében, 2000-ben készíttette Szent András remete szobrát Galgahévíz Község Önkormányzata. A fából készült szobrot Galgahévíz legszebb természeti környezetében, a Szentandrásparton helyezte el. A millenniumi emlékmű egy 6,70 m fából készült feszületből és 3,5 méteres, egy fából faragott remete szoborból áll. Az emlékmű Szilágyi Dezső, galgahévízi születésű fafaragó munkája.

• Hévizi horgásztó, horgászhely
    Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit. A Bika tó, a Galga-mente egyik legszebb horgásztava, kellemes pihenőhely. Pontyot, csukát és harcsát is foghatnak az ide látogató horgászok. A több mint 20 hektáros, duzzasztott tó a Galgamenti Faluszövetkezet fenntartásában működik.

• Galgahévízi Helytörténeti Gyűjtemény
    A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap Galgahévízen. Többnyelvű információs és háttéranyag enged közelebb a tárgyakhoz. A Galgahévízi Helytörténeti Gyűjteményt 2000-ben, a Millennium tiszteletére hozta létre az önkormányzat a hévízi lakosok adományaiból. Az egyszerű, de szépen berendezett kis emlékszoba híven tükrözik a rég és a közelmúlt használati, viseleti és díszítő tárgyait. A gyűjtemény nyitvatartási ideje hétköznap 8.00 és 16.00 óra között (lehetőleg bejelentkezés alapján), hétvégén kizárólag előzetes bejelentkezés alapján. A Gyűjtemény várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
    Cím: Galgahévíz, Fő út 108. | Internet: www.galgaheviz.hu | Telefon szám: +36-28 460 041

• Szent Miklós templom - Galgahévíz
    Az 1673. évi Pongrác-féle térképen látható a falu temploma, mely Szent Miklós tiszteletére ajánlott kicsiny fatemplom volt, melyet a Törzskönyv szerint a XVIII. század elején építettek a hívek filléreiből Makay István irányításával, aki az első plébános volt itt.

gkrte_logo_100Remek kirándulóhelyek a közelben

Gödöllői Dombvidék Tájvédelmi Körzet Gödöllő-Máriabesnyő búcsújáróhely, Gödöllő Királyi Kastély.

További információért kérjük, látogasson el a partnerünk a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület honlapjára a http://www.gkrte.hu/ oldalra.

Témakörök