GAIA Hotel és Étterem

Nyomtatás
PDF

A Gaia Hotel és Étterem barátságos környezetben, családias kiszolgálással, szolíd áraival és kiváló fekvésével jó pihenőhely a környékre látogatók számára. Egész évben kb. 40 fő befogadására alkalmas éttermünk, tavasztól-őszig pedig az akár 250 fő befogadására is alkalmas kerthelyiség áll rendelkezésre esküvők, leány-, és legénybúcsúk, keresztelők, születésnapok, baráti rendezvények lebonyolítására.

 • Étterem befogadóképessége: 40+ 30+ 250 fő
 • A hotel férőhelyeinek száma: 35 ágy
 • Szobák száma: 14 (2-3-4 ágyas elosztásban), minden szoba fürdőszobával van ellátva, a legtöbb szoba pótágyazható, TV igény szerint elhelyezhető.

Szolgáltatások:

 • Konferencia terem
  A 30 fő számára kényelmes, projeketorral, számítógéppel, flipcharttal, felszerelt konferenciaterem biztosít kiváló lehetőséget oktatások, tanfolyamok szervezésére, illetve tréningek rendezésére (melyhez kiváló outdoor, helyszíneket és lehetőségeket kínálunk) de más események különtermeként is szolgálhat.
 • Étterem, kerthelyiség
  Éttermünkben a hagyományos magyar és Galga-menti konyha ízei mellett az ide látogatóknak lehetőségük van belekóstolni a helyi BIOfarmról származó alapanyagokból készült ételekbe is, előzetes egyeztetés alapján.

Programlehetőségek

 • Galgafarm Első Magyar Organikus Mezőgazdasági Hangya Szövetkezet, a Gaia Ökológia és Vidékfejlesztési Alapítvány valamint a Galgahévízi Ökofalu egész évben, minden hónap első vasárnapján délelőtt 10 órától látogatható. A BELÉPÉS INGYENES!
 • Érdeklődjön kapcsolódó programjainkról! A bemutató ideje alatt és délután: állatsimogatás, textilmúzeum látogatás, biotermék kóstolás, vásárlás.
 • Előzetesen meghirdetett programok: (nem minden alkalommal!) Pl. kenyérdagasztás, gyógynövényismeret, népi játékok, előadások

Megközelíthetőség

 • Autóval az M3 autópályáról vagy a 3-as útról a bagi lehajtónál Tura irányába kell lehajtani. Bagon és Hévízgyörkön át jutunk el Galgahévízre, a Fő út 83. számhoz.
 • Autóbusszal a Bag-Tura irányba közlekedő járatokkal a Galgahévíz - Kegyeleti Park megállónál kell leszállni, onnan már csak pár méter a Hotel.
 • Vonattal a Budapest-Hatvan vonalon érhető el. Galgahévízen kell leszállni, és kb. 20 perces sétával lehet elérni a Hotelig.
Gaia Hotel és Étterem 2193 Galgahévíz Fő út 83.
Rönky Balázs, 06 30 6803903, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a gaia hotel és étterem  csak időszakosan üzemel!  Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken, rendezvényekkel, foglalással kapcsolatban!

 


 

További látnivalók Galgahévízen:

 • Szent András remete szobra
  A Millenium évében, 2000-ben készíttette Szent András remete szobrát Galgahévíz Község Önkormányzata. A fából készült szobrot Galgahévíz legszebb természeti környezetében, a Szentandrásparton helyezte el. A millenniumi emlékmű egy 6,70 m fából készült feszületből és 3,5 méteres, egy fából faragott remete szoborból áll. Az emlékmű Szilágyi Dezső, galgahévízi születésű fafaragó munkája.

 • Hévizi horgásztó, horgászhely
  Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit. A Bika tó, a Galga-mente egyik legszebb horgásztava, kellemes pihenőhely. Pontyot, csukát és harcsát is foghatnak az ide látogató horgászok. A több mint 20 hektáros, duzzasztott tó a Galgamenti Faluszövetkezet fenntartásában működik.

 • Galgahévízi Helytörténeti Gyűjtemény
  A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap Galgahévízen. Többnyelvű információs és háttéranyag enged közelebb a tárgyakhoz. A Galgahévízi Helytörténeti Gyűjteményt 2000-ben, a Millennium tiszteletére hozta létre az önkormányzat a hévízi lakosok adományaiból. Az egyszerű, de szépen berendezett kis emlékszoba híven tükrözik a rég és a közelmúlt használati, viseleti és díszítő tárgyait. A gyűjtemény nyitvatartási ideje hétköznap 8.00 és 16.00 óra között (lehetőleg bejelentkezés alapján), hétvégén kizárólag előzetes bejelentkezés alapján. A Gyűjtemény várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
  Cím: Galgahévíz, Fő út 108. | Internet: www.galgaheviz.hu | Telefon szám: +36-28 460 041

 • Szent Miklós templom - Galgahévíz
  Az 1673. évi Pongrác-féle térképen látható a falu temploma, mely Szent Miklós tiszteletére ajánlott kicsiny fatemplom volt, melyet a Törzskönyv szerint a XVIII. század elején építettek a hívek filléreiből Makay István irányításával, aki az első plébános volt itt.

gkrte_logo_100Remek kirándulóhelyek a közelben

Gödöllői Dombvidék Tájvédelmi Körzet Gödöllő-Máriabesnyő búcsújáróhely, Gödöllő Királyi Kastély.

További információért kérjük, látogasson el a partnerünk a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület honlapjára a http://www.gkrte.hu/ oldalra.

FIAN - GAIA Kampány az éhezés ellen

Hungry for justice
Igazságra éhezve
Olyan világért küzdünk, ahol ismeretlen az éhezés, és ahol mindenki maradéktalanul érvényesítheti emberi jogait, ezen belül is az élelemhez való jogát.
Bővebben...

Kapcsolat elérhetőség

GAIA Alapítvány

2193 Galgahévíz, Fő út 83.
Telefon: +36 28 591 610
Fax: +36 28 591 611
gaia@gaiaalapitvany.hu

Témakörök

Login